Monday, June 7, 2010

Lagenda Budak Setan



Akhirnya... hehehe
dapat jugak pegi.. oleh kerana encik hubby tak berminat, kami pegi tgk dgn anak sedare n adik ipar.. dah 6 thn tau tak tgk wayang.. nie pun sbb tingin sangat nak tgk mcm mana novel terlaris kesayanganku diadaptasi ke filem...

so komennya? bestttt... boleh bikin nangis.. tapi mungkin condition kat dlm panggung tu buat aku hilang mood.. sbbnya ada la mamat2 belakang yang jerit2 n ketawa2 kat part yg sepatutnya di feeling.. tak best kan..

apa2 pun ..tahniah buat Farid Kamil yg mmg best.. yg tak minat dia pun boleh jatuh chenta dgn watak kashah ni.. Lisa pulak mmg sesuai dgn watak Ayu.. rasa tak ada org lain boleh gantikan beliau berlakon watak Ayu ni.. sangat sesuai.. cantik..lembut.. (dlm watak ni la..)..

dan kalau nak tau kat hujung cerita ni.. ada tulis...

"Berakhirnya Episod 1" (lebih kurang..tak ingat ayat dia)

hehehehe... ada sambungan lagi tu.....

dan rasanya OST cerita ni sangat2 la best.. dan mmg jadi luluh la kalau dgr sambil feeling2...

Filianti Vlee - Bila Cinta (Ost Lagenda Budak Setan).mp3

Ost Lagenda Budak Setan Filianti Vlee - Bila Cinta (Download Mp3 & Lirik
Lagu)

Lirik Lagu - Filianti Vlee - Bila Cinta

Bila cinta kiniTak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

2 comments on "Lagenda Budak Setan"

CT on 2:59 PM said...

woho....positive comment...buleh la p tgk gak..

stuju...OST itu amat mengusik jiwa..

puterikiut on 8:43 AM said...

ya betul... try la.. taktau la kot taste kita tak sama..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez