Sunday, May 24, 2009

new handphone?


daku tgh survey2 handphone baru sbb rasa mcm dah boring pakai iPAC.. hehe.. ada tak sape2 leh suggest nak beli handphone apa? budget range tak melebih RM2k.. so far dalam kepala ku terbayang N95.. suka yang ala2 gitu yang ada casing mcm tu..






5 comments on "new handphone?"

Farra on 7:23 PM said...

teringin jugak..tp nak delay gratification dulu hehe :D

kak, kalau dah pam guna ameda nanti share la resultnya ok

psl sterilizer tu dah konfem ngan kak ipar..mmg giant dah tak jual la kak

puterikiut on 6:24 PM said...

farra: a'ah betul tu.. zaihan gi cari kat giant yg farra beli tu pun org tu ckp dah tak jual.. ameda ok.. tak tau nak cite apa..sbb nie first time pakai electric..

puterikiut on 6:24 PM said...
This comment has been removed by the author.
CT on 4:04 PM said...

waaaa canteknyaaaaaa...beli beli beli..buat hadiah sebab dah selamat deliver new baby...:)

ada award ya nieta...sila ambil

Saidatulnissa Aina Umairah on 1:33 AM said...

a'ah n95 cantik..adik mama pakai

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez