Tuesday, May 5, 2009

kisah dua kanak-kanak nie..






















gambar nie diambil hari Jumaat hrtu lepas beli 2 baby botak nie.. sebenarnya dua org kanak2 nie nak sangat baby botak nie.. dulu dah pernah beli kat kakak masa kecik2.. tapi dah tercabut kepala.. pastu dah tak boleh bunyi2/menari2 dah.. bile dibeli sekali lagi punya la suka derang main ngan baby nie..derang bg gelaran baby botak.. siap belakon breastfeeding kan baby tu ok.. lawak je kalau peratikan..hehe


4 comments on "kisah dua kanak-kanak nie.."

ShaFiAti on 2:44 PM said...

syok diorang bleh kongsi mainan...hehe..if su plak..adik bradik dah berjangkit ngan family ultraman...adik balqis pun ikut la ape abg die buat..mcm2 aksi ikut ultraman tu..habih la anak dara su sorang tu..heheh...

if gaduh mulut pun bleh tahan gak berdua tu...hehehe

puterikiut on 2:47 PM said...

heheh selalunya anak sulung mmg jd kapten kan.. adik tukang tiru je

CT on 1:29 PM said...

guess what...ct "takut" giler ngn baby ni...aritu anisah dpt masa 2nd birthday...punyela xmo bukak..bukan ape...duk teringat citer seram yg noorkumalasari tu..yg umah tepi pantai tu....huhuhuhu mak penakut okeyyyyyy :)

ShaFiAti on 2:02 PM said...

nita..congrats for your third delivery...take care..syok la kakaknyer dpt adik baby baru yer...:)

dah sihat nanti amik le award kat blog su k..:)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez