Wednesday, March 26, 2008

update rumah..


Baru balik dari settlekan EPF.. Alhamdulillah kali nie dapat selesaikan semua..takde document yang sangkut dah huhu.. pastu terus ke highly recommended kedai utk beli hob/hood... inipun base on experience ofis2met ku yang kuat survey..so aku tumpang je la outcome drp survey2 tu..balik kena discuss ngan hubby dan kalau dia setuju..leh gi tgk weekend nnt.. kedai tu betul2 blkg sekolah dia je rupanya.. best best.. nie dia yg aku plan nak beli...


Hood : Fotile D8BH (link)

Hob : Rinnai RB-2GSi (Inner Flame)



Total Set Hob & Hood = RM2,200.00 (plus free gift yang harga RM100++)

4 comments on "update rumah.."

::zuraimah:: on 3:21 PM said...

waaaa bestnye....eh nieta pernah survey hood cop fagor x? OK x ek? this coming weekend ada warehouse sales..

puterikiut on 3:34 PM said...

siti: kalau tak silap fagor nie europe punya kan? nieta pun tak sure ok ke tak..raa mcm penah dgr member kata ok...tapi kalau hob jgn amik yg europe tau..sbb slow nnt (sesuai ngan masakan europe)..highly recommended amik yg inner flame..mmg api kuat..

Hany FF on 1:13 AM said...

yup..sokong kak nita. brand fagor selalunya 800m3perhour. tak sesuai dgn masakan asia/melayu...banyak menggoreng etc. so pilih >900m3 per hour.

Hany FF on 1:13 AM said...

yup..sokong kak nita. brand fagor selalunya 800m3perhour. tak sesuai dgn masakan asia/melayu...banyak menggoreng etc. so pilih >900m3 per hour.

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez