Monday, March 31, 2008

aktiviti weekend..


Assalamualaikum.. syukur Alhamdulillah..bonus dah masuk.. plan thn nie mmg tak nak shopping sakan sbb nak gunakan duit bonus tu utk kos masuk umah nanti.. tapi takde la 100%..ada la bahagikan utk parents + adik beradik, zakat, husband, dan reward diri sendiri.. utk reward diri sendiri tu aku dah plan nak beli buku/magazine/novel kat book fair jumaat nanti.. tapi dalam2 dok plan tu.. kebetulan Vantage ade sales skit.. dah lama plan tambah koleksi pinggan vantage ni sbb aku mmg minat gile kalau bab pinggan mangkuk nie.. so apa lagi..hehe..


















3 comments on "aktiviti weekend.."

::zuraimah:: on 10:53 AM said...

waaa seronoknye....kami ni x bleh nak shopping...nak simpan duit for house reno..:)

puterikiut on 3:13 PM said...

siti: itula kalau vantage nie mmg minat betul.. ini mesti reno gempak nie kan.. bestnyer

::zuraimah:: on 1:42 PM said...

huhuhu...nak gempak bangat pun xdela...yg penting nak anak2 selesa duk sana...:)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez