Friday, November 23, 2007

sian dini..


hari nie hari last dini dijaga oleh kak nor.. sbb kak nor atau panggilan dini 'mak' dah nak berpindah ke pahang.. sedih sangat sangat sbb kak nor dah jaga dini since umur dini 2 bulan.. dah 3 tahun lebih dah.. pastu dini ni sgt rapat dengan anak bongsu kak nor, Irfan... dini dan irfan ni dah macam 2 beradik.. sbb dari irfan umur 2 tahun... taktau la mcm mana nak menghadapi perpisahan kejap lagi.. ader yang nangis ni.. kak nor pun dah sedih2 nak berpisah dengan dini.. si dini pulak masih tak paham..dah byk kali kitorang ckp psl mak nak pindah balik kampung..dia ok je sbb dia ingat mak nak bercuti je.. tak tau la mcm mana nanti.. nak cari nursery/penjaga baru pun memeningkan.. rasanya thn dpn nak htr dini ke taska dah sbb kalau ikut tahun dia dah 4thn nnt.. tapi kalau ikut bulan mmg lambat la masuk 4thn sbb birthday bulan 10...

hopefully silaturrahim antara kami dan kak nor sekeluarga tak putus begitu saja.. insyaAllah kami akan ke Pahang selalu nnt... thanks kak nor sbb jaga dini spt anak sendiri.. belikan baju.. masakkan makanan fave dini hari2... hanya Allah yang dpt membalasnya...

2 comments on "sian dini.."

ima said...

Lepas ni sapa jaga dini pulak nieta?

nieta said...

aku pun tak sure lagi...

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez