Thursday, November 1, 2007

csi...


semalam tiba2 terlintas nak tgk csi miami awal.. biasenye kitorang akan tgk siaran ulangan hari ahad.. tapi disebabkan dini tak puas lg nak main.. sementara temankan dia.. sempat la menunggu csi kol 10... hubby dah tido temankan alesya kat atas..

tapi tak puas hati giler.. kenapa kenapa kenapa dia mati???? betul ke dia mati? takkan derang nak matikan watak dia kot.. aku suke dia.. aku suke watak dia.. ish bersambung la pulak.. tak sabo nak tunggu next week..

3 comments on "csi..."

puterikiut on 3:04 PM said...

testing

Anonymous said...

cubaan recent comments

siku|at on 9:16 AM said...

still tak boleh ek recent comments ?
nak saya tgk kan ke? atau mungkin tukar skin lagi ?? hehhe.. cubalah blogandweb.com.. design dia cantik-cantik .. dan saya dah buat 3 template ngan recent comments.. dia kuar.. heheheh

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez