Monday, October 29, 2007

open house sana sini..



sepanjang hujung minggu lepas memang tak henti² menerima jemputan rumah terbuka.. syukur Alhamdulillah thn nie boleh dikatakan semua jemputan dpt dihadiri..kecuali yang tak bagi peta tu kitorang tak pandai nak pergi..

bermula dari pagi sabtu ada jemputan sambutan hari raya di surau fasa kami.. jalan kaki je ke situ.. pastu kami bertolak ke Kepong umah farra... Alhamdulillah tak sesat ikut peta yang farra bagi tu.. jalan pun clear aje ikut jln kuching.. :)

lepas tu kami singgah pasar malam Jln TAR utk beli blouse open house esok nye.. (baju raya sume tak sempat basuh lagi..hehe)

esoknya ahad pagi kami bertolak ke umah abg long di kota kemuning.. sonok betul si alesya dan kakak main dengan abg2 sepupu.. lepas zohor kami bertolak ke Sungai Buloh umah bos lama.. itu pun boleh tahan jalan..sib baik peta tu membantu... balik umah singgah umah sedara di kawasan taman perumahan kami gak tapi fasa lain..tapi dia tak ada di umah.. sampai di umah kami, akak jiran sebelah jemput ke rumah sbb ade open house jugak.. agaknya dia tinjau2 kitorang asyik tak lekat kat umah je.. makan laaagi.. byk betul derang masak.. air saje ade 4 jenis.. mcm2 jenis koktel.. heavy food ader 5 jenis kot..sume dimasak sendiri.. rajinnye la jiranku... :)

adik dan kakak pulak.. Alhamdulillah tak buat perangai sgt.. cuma kalau panas mula la dia tak selesa... si kakak tu tak la risau sgt sbb dah besar.. cuma adik kena gilir2 la makan.. kecuali masa di umah farra.. si adik dan kakak sepakat duduk sama2 sambil tgk org lalu lalang.. mama dan papa sempat gi makan.. :)







5 comments on "open house sana sini.."

::zuraimah:: on 5:12 PM said...

cantikkkkk......:)

puterikiut on 5:26 PM said...

tq tq tq :)

puterikiut on 2:46 PM said...

testing testing..

Anonymous said...

cantiknya nieta...guna photoshop version baper ek....ade web yg bley refer tak... :)

anyway..salam aidilfitri utk nieta n family

-syima-

ima said...

biler ko nak wat open house nieta?

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez