Monday, August 29, 2005

tahniah ardini ku..


wahhhh anakku dah pandai berjalan.. (sebenarnye berlari)... bukan main laju dia melangkah sampai nampak mcm berlari.. risau pun ader takut jatuh.. tapi tak la pro lagi.. stil bertatih.. tapi Alhamdulillah dlm usia 10 bln dini dah boleh berjalan .. hopefully bila genap setahun nanti dah pro.. senang nak beraya nanti.. hehehe


6 comments on "tahniah ardini ku.."

Anonymous said...

nieta, dah berjalan tak bermakna lebih senang. lebih mobile budak2 tu, lebih lah exercise kita kena buat.. he he he

k ti

puterikiut on 5:30 PM said...

a'ah..cuma tayah nak dukung...almaklumla mama dier kecik jer.. eh iman ngan kakak pekaba kak tie? lama tak dgr cite..

yatipruzz on 9:47 AM said...

hehe tahniah dini!!! adik idlan still meniarap dan angkat2 punggung, blom merangkak lagik pon kekeke

Anonymous said...

kakak - sibuk nak pegi school macam orang besar. quit diapers and botol susu already. still hanging on dgn puting nyonyot *sigh*. got a bicycle for her 4th birthday recently. masih suka bercakap. sejak2 dipuji big girl good girl ni, rajin tolong ummi n abah. ambikkan diapers iman. ambikkan botol susu iman. tapi kalo bab berebut mainan tu kira masih no 1 lah.

iman - dok berdiri and bergantung sana-sini. memanjat tangga cam org besar. pastu tergolek. kalo buh dalam walker abis sume org dia langgar. sakit tau. hobinya main 'aaaaaa tcak'(muka sorok balik pintu tp bontot dia sume org nampak), selain daripada mengganggu gugat kakak dia, dok mencakar dan mencekik muka org. baru je pandai merangkak dalam 2 minggu lepas. gigi dah nak masuk 8.

abah dia kata - dahlah anak kita 2 org. ummi dia kata - hmm.. oklah. kalo nak lagi pun tgu iman 3 tahun.

seronok kan ada anak2 ni..

kti

puterikiut on 1:02 PM said...

kak tie..

wahhh sonoknye dengar cite derang adik beradik.. kakak pun dah besar..lepas nie sibuk nak sekolah lak kan.. ai takkan dua je... rugi tu.. tambah la lagi sorang..hehe

yatipruzz on 4:49 PM said...

kti, iman tu brape umur dia? byknyer gigi dia dah tumbuh! Idlan baru ade sebatang...skang nak masuk 9bln dah next week hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez