Wednesday, March 21, 2012

merahnya mak ngah..


bonus masih mengira-ngira tapi ahkak dah start shopping.. boleh? jangan tak tau dah lama tak shopping (konon2nya) sbb tak larat nak jalan.. kalau pegi tesco pun kena berenti byk tempat sbb kalau jalan lama2 rasa nak pitam.. apatah lagi nak pegi klcc ke sogo ke midvalley ke.. mmg idak la dlm keadaan skrg ni.. tapi disebabkan 2,3 minggu ni sangat menduga kesabaran.. ahkak hilangkan stress tu dgn online shopping (baik punya alasan)..


sebenarnya mmg tgh mencari-cari wallet baru..plannya hasil drp claim L*HDN boleh la gunakan sikit utk beli wallet tu.. Alhamdulillah thn ni mmg dpt claim byk drp thn lps.. agaknya derang dah tertolak duit bonus ahkak thn lps byk sgt kot.. hehehe.. jadi hasil rembetannya.. taraaaaa... kali ni tak beli coach dah sbb mmg frust sungguh tgk belambak wallet coach fake kat mkt.. nak sama lak tu.. tension la jugak kan..


























amacam cantik tak? merah gitu.. kalau ikutkan tak berapa suka zippy style.. tapi kalau memikirkan security ok la kan.. tertutup dan insyaAllah kad2 tak tercicir.. ni tgh tunggu abg posmen dtg hantar... sabar sabar.. :)

2 comments on "merahnya mak ngah.."

Smiley on 9:16 AM said...

OMG!
sangat cantekkkk
nak jugak satuuu..tgh mencari ni

puterikiut on 9:23 AM said...

Smiley.. cari jangan tak cari.. tapi kat dia dah sold out.. akak dah bagi link dia k..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez