Monday, April 12, 2010

mengidam ini la pulak..


semalam jalan2 ke kedai camera..konon2nya nak gi beli LX3 yang diidam2 kan tu la.. tgk2 semua kedai dah tak ada stock.. termasuk Panasonic Malaysia..huhu..tp salesman tu tjkkan daku camera yg lebih kurang specs dgn LX3 tapi better... jd sekarang nie dah tukar idaman lak.. nak yang ni la... Lumix FZ35..

sbb apa daku tergoda? sbb ringan..selama nie tanak beli DSLR sbb besar dan berat..mau turun 1kg berat bdan kalau dok ngusung DSLR2 tu... tapi yg nie tak berat.. function pun tak complicated mcm DSLR la..sbb dia semi DSLR.. rasanya lps nie nak gi survey2 psl model nie lak...
hehe



3 comments on "mengidam ini la pulak.."

sikulat said...

alang2 menyeluk duit membeli camera... saya suggest capaikan saje sebiji DSLR.. baru terasa kehebatannya.. hhehhehe

puterikiut on 1:37 PM said...

berat la semah.. akak suke yg comel2 je..hehe

sikulat said...

saya ngk rupe bentuk FZ35 nih.. mcm dah besar jugak nih.. hehehe..

*tak same hasil die..kak.. btul.. * --> still nak racun gak beli DSLR..

hihihih

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez