Friday, May 7, 2010

Happy 1st Birthday Sayangku Adriana Qaisara..6 Mei 2009


Buat adik..Mama, Papa, Kakak Dini & Kakak Lesya ucapkan selamat hari jadi yang pertama.. kami semua sayangkan adik..semoga adik akan menjadi anak yang baik, solehah dan sentiasa di dalam lindungan Allah.. saaaaaaaaaaaaaaaaayang Adik Sara..

sorry sebab entry nie terlambat sehari..semalam mama cuti tak sempat nak post kat blog.. hehe..
p/s: tahniah utk mama jugak yang dah mencapai milestone & target menyusukan adik dan mengepam EBM lebih drp setahun.. Ameda ku memang berjasa..Alhamdulillah

6 comments on "Happy 1st Birthday Sayangku Adriana Qaisara..6 Mei 2009"

CT on 3:41 PM said...

happy 1st birthday adriana qaisara....comei gigi tu..

Farra on 4:16 PM said...

happy 1st birthday Sara, sara dah boleh jalan kek? tahniah berjaya fully BF for 1 yr..doakan saya berjaya kak

puterikiut on 4:31 PM said...

ct..tq.. hehe gigi dia kelakar skit.. atas beso bwh kecik..

farra.. belum lagi..baru melata-lata.. berdiri dan melangkah drp bantuan..insyaAllah akak doakan yer..

y@tipruzz on 2:35 PM said...

hepi besday sara!!!
cepatnyer anak2 dara akak membesar kan how time flies!

puterikiut on 8:16 AM said...

tq yati..betul tu cepat betul..terasa kan..especially bila bayangkan kakak dah nak masuk sekolah thn dpn..suspens!!

ShaFiAti on 2:22 PM said...

happy birthday sara....be a good girl yer..kejap je dah besar kan nita..:)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez