Monday, May 31, 2010

persiapan lagenda budak setan..


hemm nampaknya balik nie kena bukak balik novel Lagenda budak Setan..nak kena rujuk2 balik recall2 balik.. sebabnya..... kami nak pegi tgk movie.. dah lama tunggu nie..


8 comments on "persiapan lagenda budak setan.."

CT on 3:38 PM said...

wah wah wah...bestnye....tau x ct x pernah baca citer ni...ni nak kuar movie ni baru nak baca2...:)

puterikiut on 3:50 PM said...

ct..kalau nak tau sejarah buku ni.. buku nie berbuku2 tau....bukannya 1 buku.. bayangkan betapa sabarnya kitorang menunggu sambungan..sampoai la last sekali author dia compile jd lagenda budak setan..pastu disambung dengan katerina.. lbh kurang 10 thn lps tu disambung lg dgn Lagenda berakhir (kisah Kashah slp dewasa)...daripda nieta sekolah..masuk Univ..kerja.. n ada anak2.. bayangkan la membesar dgn novel2 koleksi budak setan ni..

CT on 3:57 PM said...

hehehe tau tau....hubby mmg suka ahadiat akashah..so aritu masa pi KLIBF tahun bila ntah jumpe all series yg dah dicompilekan ke 1..so now he's reading it...ct tgh tunggu turn...:)

another novel....hikayat cinderella...tu pun hubby yg beli...ct x berapa minat ahadiat akashah ni...ehehe

y@tipruzz on 12:53 PM said...

dah lupa la citer budak setan ni...rasa penah baca, tp bukan sumer series kots....wayang tu cam best kan kak!

puterikiut on 1:02 PM said...

takpe yati..leh browse cr balik synopsis buku.. recall hehe

cik elyse on 6:02 PM said...

kak,tau x mana nak cari buku LBS ni termasuk katerina & kasyah.sy da order di mph mid.tp supplier mcm xdpt nk restock

puterikiut on 6:24 PM said...

cik elyse, kalau dok area kl cb cr di pesta buku the mines skrg smpai 13..atau bkk website cesb creattive novel, atau website ahadiat kot derg ada jual online..kalau cesb tu showroom derg kat bangsar, mmg ada kuar cetakan terbaru lbs cover br lagi..

puterikiut on 6:24 PM said...
This comment has been removed by the author.

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez