Monday, January 11, 2010

cerita bergambar..


ahad minggu nie kami berjaya menahan godaan daripada keluar rumah..kalau dapat dok rumah tu mcm2 la keje boleh settle kan..lipat baju, vacuum rumah...masak special skit..
jadi ini lah hasilnya...

choc chips...
dadih mango..
roti jala...dimakan dgn kari ayam..

sempena merasmikan pan baru nie... memang sangat mudah nak sediakan roti jala..tak melekit dan boleh menjala besar2... Qaisara yang sangat bagggus.. tido nyenyak sungguh..senang mama nak buat keje..

kakak2 yang tak bising..jadi adik boleh tidur nyenyak...upahnya...mama masak semua yang kakak2 suka..


5 comments on "cerita bergambar.."

Farra on 8:48 AM said...

rajinnyer..and bby sgt behave! bagus2...eh kak, bp avent tu dpt beg yg cun tu skali ke?

avent mmg bagus , sy masih guna dr zaman mus'ab lg ;)

puterikiut on 10:08 AM said...

farra...kalau baby tak behave mmg tak leh nak buat apa nak melekat j..hrtu mood dia ok..

beg tu beli asing...

y@tipruzz on 1:03 PM said...

kiut rupa qaisara tido...and comey je kakak2 dia behave :)

CT on 11:33 AM said...

wahhh bagusnye nieta......eh nak resipi choc chips tu..bleh?

siti kalau weekends tu..kut x berjalan...lebih pada kemas rumah aje la....

eh pan roti jalan tu berapa RM ek?

puterikiut on 2:16 PM said...

yati... hehe dia kau tido mmg suka tenganga mcm tu...

ct: ala time mood baik je rajin nak masak gitu..hehe sbb selalunya tak lekat kat umah..

resepi tu nnt nieta type & email k..

pan roti tu dah tak ingat harga..nieta nie mmg bab2 harga susah nak ingat..tapi nieta beli kat langkawi..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez