Wednesday, September 17, 2008

projek kuih raya..


Berenti sekejap dr buat report..letih mata ku ngadap excel je.. nie nak citer psl kuih raya lak.. hrtu buat tapi tak sempat nak amik gambar.. saja ja amik gambar nie untuk reference dan kenangan diri sendiri.. cookies nya simple2 saja.. yg senang2 ja. almaklumla saya buat sorang2.. daripada membukak cup..membakar..menyimpan.. itu belum dikira time alesya boring siap tido atas riba sambil buat kuih.. (kakak dgn papa gi semayang terawikh)
cuma tinggal 1 jenis ja tak siap lg..dah log cuti untuk buat kuih raya..sepatutnya hari nie.. tapi disebabkan smlm baru urgent leave (spttnya mc).. dipostponed kan cuti tu ke esok atau lusa.. nak buat cornflakes crunchies...


so ini lah gambarnya..tadaaa
1. honey cornflakes
2. chocolate crunch
3. chocolate chips cookies

1 comments on "projek kuih raya.."

CT on 1:00 PM said...

waaaa mcm sedap je ni...

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez