Wednesday, August 13, 2008

kisah chicken pox ardini..





dah seminggu dini kena chicken pox..masa kena hari sabtu lepas.. rasa mcm nak nangis tgk keadaan dia..penuh kat semua bahagian..termasuk telinga..kepala.. tapak tangan.. tapi syukur Alhamdulillah..dia jenis yang kuat semangat.. masih boleh bermain..boleh duduk2 tgk tv..cuma ku perhatikan kalau dia letih dia akan baring sendiri.. hari isnin tu mmg aku amik urgent leave sbb tak sampai hati nak hantar ke umah baby sitter.. chicken pox tu bermula di sana.. jd tak ada apa yang nak dirisaukan berjangkit sbb semua dah kena... nie pun dah seminggu lebih..keadaan dia pun dah ok..insyaAllah esok dah boleh ke sekolah.. rindu agaknya nak ke sekolah..



nie gambar nie dia yang minta mama snap kan.. katanya ambik la gambar dini sakit.. (sempat lagi tu)








2 comments on "kisah chicken pox ardini.."

CT on 2:37 PM said...

alahai.....kesiannye dini
anyway she's still +ve nak diambil gambar dlm keadaan x sihat tu..bravola dini..ehehe moga cepat sembuh ek...

puterikiut on 3:34 PM said...

Alhamdulillah nie dia dah ok.. gambar tu lambat diupload.. saja nak tgk kenangan dia kena chicken pox..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez