Friday, August 1, 2008

dah berjaya... update saya dah nampak..hehe


hari nie terjumpa blog member lama masa kat SMD dulu, Cik Zura, tgk2 terperasan ada update blog saye dlm blog dia.. eh eh dah berjaya la.. thanks kat sikulat maybe air tangan dia godek2 blog nie kot..hehehe.. tapi katanya kalau nak add update blog saye kena letak http://puterikiut.blogspot.com/rss.xml... tips baru dari sikulat kalau tak boleh add blog role kawan2.. buat cik zura.. tq sbb add blog kite.. kier pun dah add awak punye blog :) rajin2 la update ye..

3 comments on "dah berjaya... update saya dah nampak..hehe"

Aizura on 7:12 PM said...

hi nieta.. thanks for credit my blog.. ehhehe.. alhamdulillah stkt skrg ni agak rajin la meng'update' blog.. rajin2 la melawat yer..

puterikiut on 8:35 AM said...

aizura: insyaAllah nnt kite bukak selalu blog tu yer..

CT on 2:29 PM said...

ehehe ye betul...dah nampak dah update nieta

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez