Wednesday, January 24, 2007

assalamualaikum..salam perkenalan..


assalamualaikum.. hai nama saya Alesya Umairah..panggil sayer alesya yer.. saya sekarang dah berumur 2 bulan.. hari nie mama saya dah tinggalkan sayer sbb mama sayer dah start bekerja.. tapi mama sayer dah janji petang nanti mama ambik saye dengan kakak seberapa cepat yang mungkin.. :)nie la wajah saye.. amacam ader iras2 kakak tak?

babai jumpe lagi....










6 comments on "assalamualaikum..salam perkenalan.."

yatipruzz on 5:26 PM said...

hi alesya! comei tomeinyer dia ni..tembam, mata bulat..comel sgt mcm kakak dia

slamat bekerja kak nieta hehe sure boring kan :p

puterikiut on 8:04 AM said...

hai aunty yati... :)..a'ah yati memang sedih je nak datang keje nak tinggal alesya..almaklumla tak berenggang 2 bln.. sib baik masuk keje dpt pc baru.. semangat la skit.. hehe

aida on 4:31 PM said...

time die lentok nak tidur tu, sama aa cam muka dini :)

p/s: anak no 3 bila pulak? kena la boy pulak.. eheheh :P

puterikiut on 1:54 PM said...

aida : agaknye la ade skit2 kot dah nama pun 2 beradik..hehe.. no 3 tu lambat skit kot.. tunggu kakak besar skit boleh jaga adik2.. :P

ummi on 4:22 PM said...

welcome back. eh, dah 'sekapal' tu mmg lah mukanya sama. kiut kiut.

puterikiut on 12:00 PM said...

ummi : tq tq... :)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez