Monday, October 3, 2011

Jamuan Raya Butik tudung Fareeda..


salam semua.... kalau sbl ni ada sharekan koleksi tudung2 fareeda saya kat sini , ni saja nak share 1 event yang sangat best minggu lepas.. di penghujung2 raya ni ada lagi jemputan open house.. plannya mmg nak terjah fareeda sbb nak belikan stock utk adik..memang makcik suka la kan nak memilih2 tudung ni.. apatah lagi budget org dah bagi..kita pilih ikut taste kita kan.. actually adik nak meniaga kat online gak.. sbb sekarang ni mmg tgh laris tudung fareeda ni.. bayangkan tiap2 kali pegi stock sgt2 limited mcm goreng pisang panas.. ada yg sanggup menunggu kat situ.. kalau yg tak tau kat cawangan bangi ni (HQ) mmg ada ruang khas (tertutup) utk pekerja2 fareeda sendiri menjahit tudung2 ni.. sbb tu la makcik kata mcm goreng pisang panas.. ada aja yg menunggu stock keluar.. dengar citanya utk memelihara keaslian design. lagipun derang mmg ada daftarkan di bawah Akta Hakcipta.. sapa2 yg berani nak ciplak mmg akan dihadapkan ya..

ok berbalik kepada jamuan raya hrtu.. mmg best sangat.. meriah.. tak crowded dan selesa.. siap boleh ulang 2,3 kali amik makanan sbb byk sgt makanan disediakan.. ada meehun sup tulang, nasi beriani, laksa utara, sate hj samuri, cendol, aikrim, chocolate fountain, strawberry choc,pelbagai desert.. dan yang paling bestnya ada lucky draw.. cuma bab lucky draw ni agak keciwa skit sbb tak dpt..lagipun tak tunggu sampai hbs sbb dah lama kat situ.. mmg best la sape yg dpt tu sbb dpt hadiah tudung fareeda dlm kotak eksklusif.. byk lak tu.. sekali cabut ada 5 pemenang..kalau 4 kali cabut maunya 20 kotak.. cuma yg tak tahannya cabutan dibuat sejam sekali.. hehehe...

apa2 pun mmg best sgt.. nyesal makcik tak pakai glamor2 sbb ada hadiah misteri utk baju glamer.. ahli2 keluarga termasuk staff fareeda pun ramah2 belaka.. terutamanya cik mawar kita yg sangat la jelitanya.. kebetulan makan semeja pulak tu.. thumbs up la utk beliau yg sangat peramah & mesra..

ok layan gambar ye..






ai & kakak, malu2 nak bergambar dengan Mawar..























anak sedara Aalia dengan Mawar..


















hasil borongan hari tu.. opps bukan utk diri sendiri ya..utk bisnes adik..kita tolong belikan je... tapi semuanya cantik2 :)

3 comments on "Jamuan Raya Butik tudung Fareeda.."

Farra on 9:38 AM said...

kak, harga die range cemana ek? ceciter sket

puterikiut on 9:47 AM said...

farra, kalau yg mcm kak nieta pakai ropol2 tu 90-100, kalau yg style terkini ada brooch kat tgh tu (Rozanna)ikut layer..kalau 3 layer 170.. mhl skit dari 'Aria'

Ummu Auni on 4:39 PM said...

berapa banyak akak beli sampai diberi peluang pergi jamuan raya ni? :P

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez