Wednesday, July 13, 2011

koleksi tudung Mawar Fareeda saya...


Sebenarnya dah lama dah gambar2 ni.. saja harini terajin skit nak mengupload gambar2 yg berlapuk kat dalam lappy... mcm mana boleh terlibat dalam arena fareeda lak nie? ni bahana balik kampung la ni.. tgk adik yg dalam pantang sedap je mengorder kat online website.. almaklumla dlm pantang.. semuanya di hujung jari la kan.. tak payah nak bersusah-susah nak ke butik.. lagipun kat kampung mana ada butik tu lagi.. Alhamdulillah kemudahan zaman IT sekarang ni.. duit pun cepat je habis..

hehe balik je KL terus ajak inche hubby pegi shah alam.. yg area 'Aisiti' tu... kat situ ada satu butik Fareeda baru bukak.. kebetulan time tu ada Sales.. apa lagi kan terus grab 3 .. so dpt la harga lg murah drp beli online.. nape suke? sbb awningnya lain drp yg lain.. berkualiti tinggi.. pastu chiffonnya tak renyah mcm brand yg makcik suka beli satu lg tu.. kalau yg tu adoi susah nya nak jaga.. kena kuku sikit pun dah tertarik benang.. sbb terlalu lembut.. kalau yg ni still lembut tapi mudah diiron dan senang dipakai.. amboi mcm promosi free plak..

cukup2 la tu membebel..layan gambar je la ye..















































4 comments on "koleksi tudung Mawar Fareeda saya..."

aida on 7:14 AM said...

Kak, harga tudung ni berapa ek?

puterikiut on 8:47 AM said...

aida.. 90.. kalau tak offer 120..

aida on 12:47 PM said...

alamak cantik-cantiklah

Anonymous said...

Knape perlu tayang2.nanti jadi riak.ikhlas lah dlm sgala hal

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez