Thursday, April 28, 2011

Pesta buku 2011.. ya be da be du.. Part 2


dah seminggu ke Pesta Buku ni baru dapat menghupdate.. hehehe...sebelum ni dah post kat sini ...layan gambar ye...



Kak Noor Suraya, penulis kesayanganku tgh sign kat novel terbaru beliau Langsir Biji Remia



Inche Imaen pun penulis kegemaran sayer...



ni booth JS.. cantik sangat design thn ni.. ada mcm tingkap kayu..








dah habis.. jom balik







tak banyak kan borong kali ni (barang redeem melanggan majalah dah hantau ke keter)










ni dia hasil langganan majalah, buku utk anak2, novel mama :) yang paling best Tupperware2 tu...












































6 comments on "Pesta buku 2011.. ya be da be du.. Part 2"

CT on 8:37 AM said...

baru je nak tanya nieta hasil rampasan di pesta buku....heheheh
ct baru nak pergi weekend ni..
hubby dah promise if x puas p sabtu, ahad pergi lagi.....hehehehe

puterikiut on 8:52 AM said...

ct..pegi jangan tak pegi :) ..nieta thn nie catat rekod..sampai ke hrnie br sekali pegi.. biasa berkali-kali..hehehe.. maybe sbb stock byk lg & rak dah penuh tak brp nak beriya.. tgg stock hbs dulu br leh beli lg :)

aida on 5:31 PM said...

tahun ni satu troli cukup dah tu... tahun lepas bertroli tu kak :D

AYIE on 10:59 AM said...

salam puteri kiut
sy pn pminat kak noor suraya jugak
novel jaja & din sgt3 best..!
nk mntak izin pnjam gmbar kak suraya boleh?
sy akn kreditkan blog awk dlm entry sy tu nanti
klau x blh xpe..
thnx.. ^_^

puterikiut on 5:23 PM said...

Ayie..salam, no. Problem sila kan :).. Terima kasih singgah rumah saya..

AYIE on 12:11 AM said...

tq ye ^_^
sama2, tadahal

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez