Monday, July 26, 2010

shopping di KK Home Deco Nilai 3


hari sabtu plannya nak ke Nilai 3, almaklumla gaji dah masuk..mana boleh biarkan duit tu berkepuk lama2 dalam beg.. hehehe...

jadi fokus utama kami ke KK.. last kitorang pegi rasanya dah sebulan lebih.. takpun 2 bulan dah.. masa tu tak plan nak beli apa2 sbb fokusnya nak beli barang2 kenduri kawen adik..

tapi kali nie agak keciwa... sbb baaaaaanyak sangat stok tak ada.. majority yg daku angan2kan tak ada.. rupanya2 minggu lps baru je ada members day.. katanya diskaun sampai 80%..agaknya dah habis diborong rombongan cik kiah..huhuhu..frust daku...

jadi hasil drp tinjauan..sempat la amik gambar utk angan2.. nak amik kat tempat terbuka tak berani takut kena marah dgn sales2 girl2 yang garang2 tu.. (tapi tak semua la)...jadi ini ja yg sempat disnap..





model of the day aka tuan puteri alesya.. dia yg suruh amik kan gambar ni..siap suruh fokus kat sofa comel tu.. sib baik dia tak cakap nak beli.. merasa duduk pun jadi la ye adik..









alesya kat sofa size S..comel...kakak dan adik tido dalam kete dgn papa..

nie rak yang aku inginkan..kat umah dah ada satu size kecik.. saja amik gambo nak tgk cara dia hias n susun








suka rak aka penggantung yg ala2 bumbung umah tu.. kat bwh bumbung tu pun boleh gantung.. ada hanger





dan taraaaaaaaaa... aku dah berjaya dptkan membership card... sbl ni agak susah nak dpt..sbbnya syarat nak dptkan kad ni kena beli rm300 ke atas pada 1 hari.. Tapi sekarang derang buat promosi beli brg terpilih pd harga RM50 dah boleh jadi member..kad ni seumur hidup n byk diskaun extra2 kalau jd member.
jadi.. plannya nak ke KK branch Wangsa Maju minggu dpn sbb ada MembersDay kat branch sana lak.. insyaAllah.. :)

2 comments on "shopping di KK Home Deco Nilai 3"

Farra on 9:09 AM said...

fuyoooo...sure kelas rumah kak nita nnti!

puterikiut on 9:18 AM said...

berangan je tu..umah pun sekangkang kera mana boleh lebih2.. hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez