Wednesday, July 15, 2009

sedih..


sebenarnya aku dlm mode sedih nie.. bukannya apa.. hari2 terakhir kat opis nie dah makin dkt..pengganti pun dah dtg..skrg pun tgh train budak baru tu buat keja2 aku.. sedih tau.. sebenarnya aku mmg dari hari tu 50-50 nak tgl kan opis nie.. cuma memikirkan peluang bukannya selalu datang.. semua org ckp mcm tu..

kat sini semuanya best.. kerja ok..rileks je.. bos best.. location opis.. (boleh shopping sogo tiap2 hari..boleh gi jln TAR tiap2 jumaat).. kawan2 pun best.. dan yang paling bestnya cubic ku besar spt blk AGM.. sangat privacy sbb di hujung opis.. nak tido bwh meja pun takde org perasan (belum pernah buat).. aku sangat2 sayang kan opis nie.. huwaaaaaaaaaaa

tolong la tolong la.. aku perlukan motivasi nak pindah ke opis baru.. dah la dgr citenye kat opis yg berkonsepkan terbuka tu takde fridge utk aku simpan ebm..pastu nak pumping pun kena naik ke surau...sungguh jauh berbeza dgn di sini.. surau di sebelah cubic ku je..fridge pun di sebelah je.. huwaa huwaa huwaa...

sampai ke hari nie aku tak buat persiapan apa pun utk berpindah.. tapi lambat laun kena la jugak takkan nak dok sini selamanya dah pengganti pun ada kan..sian la adik tu nak kena dok menumpang tempat lain..

semoga dipermudahkan bila betukar kerja nnt.. walaupun belum tukar lagi aku dah dgr cerita kerja yang menunggu di sana amat la banyak.. ntah sempat ke tak aku nak berblogging lepas nie.. lagipun dah konsep terbuka takut org nampak la aku berblogging.. hehe..kita tunggu dan lihat..



3 comments on "sedih.."

Ummu Auni Afif on 4:06 PM said...

akak, macam saya masa mula2 pindah menara dari wisma tahun 2006. rasa nak nangis pun ada. punyalah happy duk wisma wpun buruk

Farra on 7:28 PM said...

saya 2002-early 2006 kat bkt mahkamah..ingatkan kak?

kene pindah masuk HQ menara before bersalin 2006..tapi idokle sdey..ntah le..tade prasaan :D

kwn2 lama opis..masih contact, sorang dah kubawa bawa sy juga..hehe

puterikiut on 7:58 AM said...

ummu auni..betul tu, wpun buruk tp sentimental value tu ada..almaklum la dr zaman bujang..dah kawen..dan anak 3 kat opis tu..

farra.. kak nieta dah merasa dok wisma, menara, bkm dan nie back to menara.. tapi sbb tempat kak nieta privacy tu yang sayang sgt tu..dan dpt bygkan crowdednya menara tu..lagipun lama sgt kat sini.. since 2002-2009.. lama tu..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez