Tuesday, July 14, 2009

Tagging Game by Mummy Lyana..



The rules:
• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award
- Mummy Lyana nie senior merangkap housemate masa di study di MMU Melaka dulu..
- Mummy Lyana nie sangat vogue walaupun time tu study lagi..cukup pandai bergaya
- Mummy Lyana famous dengan jelingan manja tu..
- Mummy Lyana ni sangat la sayangkan Lyana siap ada blog khas utk Lyana tu
- She's very helpful and intelligent.. betul nie tak bodek punya..

• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
-daku nie jenis yang tak byk cakap..kadang2 org sangkakan sombong.. sebenarnya tidak
-sangat suka shopping..ikut mood..kalau mood shopping tu datang tiap2 hari daku kuar shopping
-sangat suka bagi hadiah dan menerima hadiah, rasanya sonok sangat kalau dpt beri hadiah, sbb aku sukakan proses nak bagi hadiah tu..bermula dr cr idea nak bg apa..nak wrap mcm mana.. etc etc, & paling best part tgk muka kegembiraan org yg terima hadiah tu..
-sensitif orangnya..mudah terasa
-suka belajar & bertanya..
-suka mengumpul handbag, wallet & kasut...
-suka juga mempelbagaikan fesyen baju
-suka bergaya
-agak sistematik..tak suka sesuatu yang last minutes..sbb nnt akan rasa kelam kabut..
-tak pandai mengajar & kurang kesabaran.. selalunya anak2 husband yang akan ajarkan..sbb aku nie cepat melenting...
-daku sangat sukakan novel.. rasa tak senang duduk kalau 1 hari tak baca novel


• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
1-intan - cikgu yang cantik manis
2-Ealyie-si mama iris yang menunggu masa nak bersalinkan 2nd baby
3-ima-kawan baikku yang selalu kena dera dgn ku.. hehe..sowi la ima kalau aku garang2..:P
4-su- mama lutfi & balkis..so motherly
5-ct zuraimah-kawan yg bersemangat tinggi, businesswoman-to-be kot..
6-Fara Aiza - Successful lady yang cukup cukup committed...
7-sape2 yang baca blog nie.. tq


Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.

3 comments on "Tagging Game by Mummy Lyana.."

Baby Lyana on 10:49 PM said...

Jelingan manja? awwwww

apa2pn, tima kasih atas pujian..nieta pun suka bergaya jugak kan?

puterikiut on 10:39 AM said...

mummy lyana..jelingan manja yang menikam kalbu tu.. hehe.. :)

Baby Lyana on 2:11 PM said...

menikam kalbu siapakah? hahaha

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez