Monday, July 6, 2009

first day keje


fuhh lama betul rasanya aku tak dtg keje..bayangkan dr bulan april.. bila dah sampai opis rasa blur tatau nak start kat mana.. sib baik email aku mmg check tiap2 hari kat umah..kalau tak maunya berbakul2 email nak kena baca...

pagi tadi dah hantar anak kat umah kakak..sedih rasa nak tinggal kan anak2 especially sara yang tak berenggang dgn aku selama 2 bulan nie.. harap2 adik ok.. sementara nie mak chaq jaga dulu..tunggu 2 bulan kot pastu leh hantar kat org lain/nursery...

kalau tanya persiapan nak keje..mmg sangat busy smlm.. aku iron sume baju utk seminggu..susun baju anak2 utk pakai di rumah baby sitter pun utk seminggu..iron baju sekolah si kakak..semuanya utk seminggu.. sbb takut tak sempat kalau nak siapkan malam.. pagi tadi pun berlari2 siap..takut si sara nangis nak susu..sementara dia diam tu la nak mandi..nak solat.. nak siap..

harap2 sara tak nyusahkan mak chaq.. dok diam2 ye.. senang mak chaq nak masak..kita jumpa petang nanti..

5 comments on "first day keje"

ShaFiAti on 1:31 PM said...

happy working nita..kejap je rase ek..dah masuk opis dah kan.. :)

Farra on 5:13 PM said...

happy working..nanti citer susu bekalan utk baby cukup ker tak yer...TQVM

Sayang.Ibu on 5:15 PM said...

slmt kembali bekerja...jgn lupa pumping schedule..:)

Anonymous said...

eh kejap je dah 2 bulan... isk iskk rasa cam baru je nita bersalin hari tu.. JUMIE

puterikiut on 3:06 PM said...

shaFianti:betul tu kejap je cuti..ikutkan nak cuti lagi..hehe

farra: tq tq.. kena semangat baru..susu cukup.. akak bg 4bekas dadih..

intan: tq :) ..thanks sbb byk mengajo n beri idea ye cheqgue

jumie: betul tu mmg kejap.. pejam celik pejam celik..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez