Monday, June 9, 2008

sangat marah..


aduh meluap-luap betul.. sangat marah nie.. baru je call law firm kepada nyonya seller tu..ntah apa2 punya keje..tiap2 hari nak kena call..call sekali belum tentu dpt cakap..attending client la..engage on the line la.. kali ke-3 baru nak dpt ckp tu pun dgn kerani je.. since January..nie dah berapa bulan pending..walaupun ongoing..tapi yang pasti aku belum dpt kunci sbb keje lemau sangat.. document di bank seller dah siap jumaat hr tu.. itupun aku tau sbb hr2 call org bank.. nak harapkan law firm tu follow up/feedback jgn harap la.. aku jugak yang kena call bgtau sila gi collect document..hampeh.. sib baik la law firm panel agak proactive bab2 nie.. sejuk skit...

hari nie pulak rasa nak meletup sbb call law firm tu dia ckp dah pegi collect tapi tak ada document.. dah pegi salah tingkat mmg la tak ada.. aku dah pesan jumaat hr tu.. pegi tingkat 4.. ini la akibatnya kalau tak take note... dipergi nya tingkat 5..mmg la tak ada.. kan dah rugi 1 hari lagi..esok la pulak.. itupun kalau office boy dia keje..dibuatnya dia cuti ke mc ke.. tak pegi bank tu ke.. aduhh meletup lagi makcik....

nyesal betul ikut nyonya tu hire lawyer lama dia..kalau aku terus amik panel lawyer utk s&p & loan pun ok.. tayah susah2 nak contact firm yang ntah apa2 tu..harapkan opis je lawa..so black list la law firm di Taipan ni..

dah la perangai nyonya tu pun meluat.. b4 jual ckp bukan main elok..bila dah bayar 10% deposit PR ntah apa2.. nak call pun susah..nak mintak masuk umah amik gambar pun susah..apa tah lagi nak kautim mintak kunci awal..marah nie marah.... adui

1 comments on "sangat marah.."

ima said...

sabar..sabar..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez