Tuesday, June 24, 2008

Hati Berbunga Riang


baru je telefon lawyer.. yahoooo esok cheque keluar.. lepas cheque clear boleh lah collect kunci.. kunci yang ditunggu-tunggu tu.. hehe..

rasanya barang2 keperluan utk masuk umah dah settle kot..kipas, lampu, hob, hood, quotation utk dapur..(estimated, tapi dah finalised nak pilih kontraktor yang mana).. lps nie boleh start memasang lampu, kipas dan renovate dapur.. target masuk rumah b4 end of august..sempat ke.. sbb kalau lebih dr tu dah nak masuk bulan pose.. mintak2 semuanya dipermudahkan..

ada sape2 penah upah cleaner tak? kalau ade nak mintak info skit..


4 comments on "Hati Berbunga Riang"

ima said...

biase iklan utk cleaner ade tampal kat tiang2 lampu... aku slalu gak diorang letak kat peti surat..tapi dah buang...nanti kalau ade aku try amik yer...

uishh...nak amik cleaner lagi.. kalo basuh sendri lagi bestt..sikit2 laa...hehhe..
tp kalau upah org lagi senang...

puterikiut on 8:27 AM said...

tu la aku ada nampak jugak iklan2 mcm tu..cuma tu takde experience..kalau ada yang dah penah hire cleaner at least dah tau cleaner tu mcm mana performancenye.. kalau nak basuh sendiri mcm tak larat la.. penat oo

CT on 12:21 PM said...

waaaaaa bestnye nak masuk umah dah ek....amik gamba banyak2 tau

to ima: x lama lagi kite berjiran la...doa2 la dpt pindah before posa..:)

puterikiut on 2:57 PM said...

itula.. insyaAllah by August kot.. psl gambar tu toksah bimbang..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez