Thursday, December 23, 2010

Jom ke Pesta Buku Kanak-Kanak KL















dah lama tak update kan..actually banyak benda nak update.. tapi masalahnya kat opis nie lepas kol 8.30 mmg tak boleh nak upload gambar... nak upload kat umah faham2 la kan..memang bercinta..

apa-apaun saja nak update pasal Pesta Buku Kanak-kanak nie.. kitorang plan nak bwk anak2 pegi..tapi harinie Inche hubby nak pegi 'sola- sola' (survey) dulu...

untuk kawan-kawan satu company..selamat bercuti mulai minggu depan straight sampai thn depan ye.. :)

3 comments on "Jom ke Pesta Buku Kanak-Kanak KL"

Ummu Auni on 1:21 PM said...

selamat melabur duit di pesta buku :D

CT on 1:33 PM said...

tau tak mcm mana nak cari kupon tu..penat dah godek2 pts site tu..x jumpe punnnn

puterikiut on 7:33 PM said...

aini, x byk melabur pun belu buku rampaian je utk derang..

Ct, ada kat banner atas sekalii, tapi kalau bkk ofis hr mmg x nampak rasanya, btw td nieta pegi nak byr tayah tjk pun sms diskaun tu, just ckp saya ada sms diskaun 25%, derg kata yg tau je akan ckp mcm tu..so tayah tjk pun xpe..ala2 keyword la heehehehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez