Saturday, December 25, 2010

coach baru..hehehe


Syukur syukur... duit SIS dah masuk...apa itu SIS? sis tu mcm bonus la..tapi sbb kitorang nie kat bahagian 'jualan' jadi kitorang tak entitle utk dpt bonus..kitorang entitle untuk dapat insentif..kiranya kalau achieve target insyaAllah akan dpt insentif nie setiap suku tahun...

jadi apa yang dah makcik laburkan utk sis suku pertama nie.. jeng jeng jeng... ini la hasilnya..reawrd diri sendiri la konon2nya nie..

dah lama minat dengan brand 'jurulatih' ni..mula2 berjinak2 beli wristlet dulu.. makcik mmg suka beg yg 100% leather.. jadi cita2 dah tercapai nak beli handbag 'jurulatih' 100% leather nie.. ini dia.. apricot color.. :)

Kalau sape2 nak ke butik Coach, kat The Garden ada diskaun 30% utk selected item.. :)





2 comments on "coach baru..hehehe"

y@tipruzz on 5:54 PM said...

perghhh ni brape riban?
sy tgh pantang coach utk setaun atas nasihat pruzz :p

puterikiut on 8:37 PM said...

yati..after diskaun.. RM950.00..
takpe elok la tu pruzz suh pantang sbb yati pun dah ada byk collection.. hehehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez