Monday, August 9, 2010

wishlist dah dapat..yeaaa


kalau ikutkan post yang ini kan ..Alhamdulillah boleh dikatakan lebih drp separuh dah termakbul dalam weekend lepas.. just nak share wishlist yg berjaya tu.. saja je sonok2..bukan nak menunjuk2 ke apa ye..

alkisahnya bermula dengan jumaat memang sangat penat penat dan penat.. hari jumaat tu memang aku ambil cuti tahunan pun sbb plan dari awal nak ke KLCC (PCFair)..ada 2 item nak beli..notebook adik ipar n camera khas utk bawak ke mana2 (pocket size).. dan plannya mmg nak beli Canon.. dan yang paling penting warna pink.. :) kenapa nak beli canon? sbb nikon dah ada..lumix dah ada.. jadi kali ni nak cuba canon pulak..

dan taraaaaaaaa...cik pink kiter...
Canon Ixus 130 pink.. :)








sbl ke KLCC sempat 'singgah' Sogo sbb Sogo ada Members Card Day yang memang dah ditunggu-tunggu... mmg plannya nak beli seluar jeans utk kakak sbb dah byk yang tergantung2 kontot..hehe.. disebabkan cuti.. sempat lagi tido kejap kat umah..bila sedar dah pukul 9 lebih..aduh terus bergegas ke KL.. hemmm apa lagi..parking sume penuh..jangan kata parking..nak lalu dpb parking pun tak dapek.. jem yang amat... tapi last sekali dapat jugak parking nun jauh dah nak sampai Dang Wangi pun.. Alhamdulillah...


macam dah plan.. terus ke target..tingkat 4 bahagian kids la.. adoi mak..berebut dengan mak2 sume.. ayah2 pun ada (agaknya sume org amik cuti ye).. daku yang kecik comel ni dihimpit2 n ditolak-tolak... takpe la demi nak cari baju raya anak-anak kan...beratur saja sampai sejam... bayangkan la.. mmg berbaloi aku ambik cuti..kalau tak mesti hati tak tenang kan...
dah pukul 2 baru la nak ke KLCC sbb nak tunggu Encik Hubby solat Jumaat dulu.. adik ipar pun baru sampai dari Kolej.. kitorang parking kat Dang Wangi je...amik LRT ke KLCC.. tapi dalam penat2 tu hati gumbira sbb dah dapat kamera diidamkan.. walaupun baru je beli LUMIX haritu..takpe ni utk daily purposes.. Lumix tu utk event2 mcm raya ke kenduri ke... takkan nak bwk camera beso tu merata2 kan..camera ni boleh letak dalam handbag je..amacam justify tak? hehehe...

haa tu citer hari Jumaat... cuti yg macam tak cuti..sbb sangkit dlm jem sampai umah dah maghrib...sian anak2..sib baik ada upah baju baru.. kan kan kan..
citer hari sabtu pulak pun sama..penuh 1 hari dengan aktiviti.. sbbnya ke kenduri jiran kampung mak di Pahang yang buat majlis kesyukuran bday anak yang dah mencecah 1 tahun..pastu derang adakan kenduri sempena sambut Ramadhan.. meriah betul..sonok dapat jumpa sedare2 yang datang bertandang di KL..siap sediakan buah0-buahan tempatan import khas dr kg..best..ada manggis..rambutan.. dokong.. durian...
sebut psl buah, tingat pula thn ni tak sempat mkn buah2 dusun perlis.. huhu..

dan ini.. taraaaaaaaaaaa
wristlet Coach idaman.. warna Quartz..








akhirnya si mama dpt jgk reward diri sendiri dgn wristlet ni.. wristlet raya hokey.. hehe..

3 comments on "wishlist dah dapat..yeaaa"

Farra on 8:59 AM said...

wah wah peminat coach gitu ye kak?

y@tipruzz on 4:14 PM said...

kak...wristlet beli online ke kat boutique?
kalo online share la website nyer :)

puterikiut on 8:49 AM said...

farra..so far akak minta wristlet je..

yati..akak beli kat boutique..senang nak pegang2..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez