Thursday, October 8, 2009

di mana dia?


adui dui dui.. hari nie penuh dgn cabaran... alkisahnya dah ready nak mengepam..tiba2 baru perasan silicone diaphrame missing in action... nie kali kedua aku tertinggal... kali pertama dulu aku balik amik.. kali nie tak boleh balik sbb ada training la pulak.. lagipun aku tak sure hilang kat mana.. dah try cari merata tempat.. termasuk tempat mencuci smlm..siap tanya cleaner lg.. pastu siap turun bawah tgk kat parking kot tertinggal dlm kete.. kat umah pun tak ada.. mintak tlg sedara yg ada kat umah crkan dlm tong sampah pun tak ada..dlm sinki tak ada..bwh meja tak ada.. resultnya..kena beli baru.. huuhuhu..sib baik ada stock.. baru minggu lepas kami ke Fabulous Mom beli valve.. nampaknya kena gi sekali lagi la petang nie.. takpe la demi anak ku sayang...


haa ni la bahan topik hari nie.. hehe


gambar adik Sara yang dah 5 bulan..



2 comments on "di mana dia?"

Farra on 3:57 PM said...

kak, thx for sharing, in case kalu same thing happen to me taula nk beli kat mana..akak gi FM kat ttdi ker? say 1 valve dh rosak..

puterikiut on 7:56 PM said...

farra.. kitorang pegi kinrara punya..best sbb dkt jer ngan umh.. kalau nak beli apa2 leh kim kitorang..tp weekdays tutup awal.. sabtu leh la..esok pun nak pegi beli satu lg diaphrame sbb cfm hilang...akak br jer beli valva last week.. to takder stock..kena order dulu..skrg ni pakai yg extra tu.. tak rosak tp dah kotor..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez