Tuesday, February 12, 2008

lagi gambar dengan student2 ku..


susah nak ungkapkan perasaan bila menjadi seorang guru..apatah lagi mengajar anak2 yang meningkat remaja..dah nak masuk universiti pun.. buat Group 5.. PLKN GEO KOSMO KUMPULAN 1 SIRI 5 2008... cikgu ucapkan selamat maju jaya.. dapat mengajar korang best sangat..semuanya kreatif dan menghiburkan.. rindu semua... harap-harap dapat berjumpa lagi.. !!


7 comments on "lagi gambar dengan student2 ku.."

::zuraimah:: on 9:56 AM said...

amboi....anak murid lagi besar dari cikgu....baguihnye la nieta ni...rajin nye jadi cikgu...:)

puterikiut on 11:48 AM said...

itulapasal..nak buat mcm mana cikgunya kecik sangat..sonok menimba pengalaman jadi cikgu..bukan senang nak jd cikgu..

sikulat said...

ada tak anak murid akak name abudzar alhusaini?? err.. gelap gelap orangnye.. tgk dlm gamba mcm ada anak sedara saya, tapi cam tak sure.. ke pelanduk dua serupa.. by the way akaknye kem kat mane nih?

puterikiut on 8:10 AM said...

takde la semah.. agaknya pelanduk dua serupa kot.. kak nieta gi Kem Geo Kosmo, KKB

Hany FF on 8:14 PM said...

rajinnya! comel sangat cikgunya...ehehehe. akak apply ke?

mardhiah12 on 11:47 AM said...

akak apply ker jadi cikgu PLKN ni?
terkejut tadi..ingatkan silap blog dah masuk

puterikiut on 11:58 AM said...

hany : iya..kak nieta apply kat internet

mardhiah : hahah tekejut lak dia.. don't worry tak salah blog daa

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez