Tuesday, October 31, 2006

Selamat Hari Raya ... back to KL


seminggu dah berlalu..kepada yang berpuasa 6 hari nie dah raya kan.. :) ermm terasa tak puas balik beraya.. waktu nak balik kl sabtu hari tu rasa berat sangat..tapi bila mengenangkan bulan dpn nak cuti panjang kira ok la.. :).. syukur semuanya berjalan lancar..perjalanan balik ke kampung dan balik ke kl berjalan lancar tanpa sebarang kesesakan.. cuma bila sampai Rawang hari tu agak slow sbb hujan dan jalan licin.. nie ada skit update raya di kampung..

Jumaat 20 Oct 2006
Bertolak dari umah kol 5.00am sebaik sahaja slp bersahur..then singgah umah kakak di Kinrara utk semayang subuh dan konvoi dari sana.. sampai di Perlis lebih kurang kol 1.00pm

Selasa 24 Oct 2006
Raya pertama - juadah istimewa kami spt thn2 sbl nie.. nasik impit kuah kacang..menunggu kehadiran tetamu ke umah.. pastu beraya di umah tok (lbh kurang 15 minit dari umah) .. petang hujan tapi syukur umah kami tak dinaiki air.. dengar cita kawasan Arau banjir

Rabu 25 Oct 2006
Beraya di umah tokwan.. sonok sangat sbb thn nie ramai tetamu.. kuih raya pun dah tinggal separuh

Khamis 26 Oct 2006
Start beraya ke umah kawan2 papa dini.. termasuk cikgu sekolah papa dini.. (ni sape org perlis sebenarnye nie)

Sabtu 28 Oct 2006
Bertolak balik ke KL kol 8.00am..kami sampai KL kol 4.00pm...letihnye!

nie gambar dini, papa & mama beraya.. sedondon kuning thn nie.. for more raya pics boleh bukak fp mama dini..

2 comments on "Selamat Hari Raya ... back to KL"

farradasmiley on 2:07 PM said...

k.nita,

selamat hari raya
kuning gitu eeh
panjang dah rambut dini tu eh
meh la jln raya

puterikiut on 4:39 PM said...

Farra.. selamat hari raya..maaf zahir batin.. sekang nie kak nieta dah tak larat nak banyak2 berjalan.. takut jadi mcm dini dulu masuk minggu 36 terus bersalin.. sekang nie dah masuk minggu 36 nie.. tengah berjaga-jaga nie.. hehehhe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez