Monday, June 20, 2011

kalau korang suke yang mana?





sorry sorry sorry to my blog sbb lama sangat la tuannya tak bersihkan sawang.. tak sempat sungguh.. thn ni mmg penuh dengan project.. project di opis n project personal.. banyak sangat nak update tapi tak tau nak update yg mana satu..agaknya tak ada sape2 yang singgah sini dah kan.. sbb dah lama bebeno tak update...


tapi hari nie mmg perlukan pandangan kawan2 sbb daku betul2 dalam dilema.. susah betul nak buat pilihan.. kalau nak tau dari dulu mmg susah nak buat pilihan..biasanya akan beli dua sbb tak tau nak buat pilihan antara dua.. tapi yang nie mana boleh beli dua2 kan.. lain la kalau poket makcik cop duit..hehehe...


ini la dia yang nak dicitekan nie.. sabtu hari tu dah pegi test drive.. tapi test drive sebagai penumpang.,.hahaha.. sbb makcik tak biase org lain yg tak dikenal dok sebelah..satgi tergabra nak drive.. so dok blkg sbg penumpang pun ok.. dgr je inche dealer yg cute ala2 korean actoryang sangat jambu tu bercerite.. oooh tidak.. bukan sbb dia kiut daku beli kete nie ye.. hahahhaha











yang ini color aurora blue



yang ni color true red
















** thanks to inche google for the pictures



tolong ya kawan2 yang bukak blog ni.. tolong vote merah atau biru..biru dia nak mcm biru city yang farra suke tu.. hehhee


naper berbelah bahagi? sbb merah dah pernah ada dulu.. then amik la biru.. tapi merah lagi menawan.. tapi biru pun cantik.. ooo tidak....


naper tak amik putih? sbb putih tak sesuai utk yg bz n tak sempat basuh kete macam daku.. hehe

5 comments on "kalau korang suke yang mana?"

sikulat said...

wah wah.. sorang lagi nak ber'fiesta'

zarid nye hitam katanya -- tapi saya pun taknah tgk lagi

suke tgk warne putih... lalalalala

Farra on 5:17 PM said...

putih lg cun aa kak..tp cepat kotor

merah gorjes

haha tringat honda city veranganku

puterikiut on 5:36 PM said...

Semah..biru atau merah je hokey..putih x masuk dlm list hehe.. Cpt2..

Farraa..putih out of the list..adikku dah pakai pth

aida on 6:07 AM said...

Merah2

puterikiut on 9:27 AM said...

aida... thanks ye..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez