Tuesday, March 22, 2011

Si Bold Putih..



taraaaa... genap setahun beli E72..mama tukar ke BB pulak.. sbb nya kawan2 dah pakai BB..senang nak berBBM..hehe..pastu features BB dah upgrade.. tu yang daku suka..
tapi kan so far kalau nak compare dgn E72 tu ada la kekurangannya skit.. antaranya BB ni tak boleh buat video call.. pastu satu lagi package yang daku amik tak boleh direct ke mail directory company..aduh nak beremail susah la skit..kena type email address satu2.. ataupun just reply email.. nak compose tu kena make sure tau email address..
kalau dari segi camera.. dah sama dgn E72..5MP.. ok la kan..kalau dulu daku mmg taknak pakai BB ni sbb camera low MP.. sekarang dah upgrade dah.. :)

6 comments on "Si Bold Putih.."

Ealyie on 2:04 PM said...

psst.. BB Pin plisss... :D

Baby Lyana on 2:13 PM said...

BB Pin plis....sama plak phone kite :)

puterikiut on 2:20 PM said...

Ealyie.. dah email ye..
kak shaf : same ek? nnt nieta hantar kat fb ek..sowi lupe..

sikulat said...

akak.. install WHATSAPP.. boleh nak chatting across iphone/bb/android user juge..

Farra on 7:35 PM said...

Dah ada whatsapp, add me too

yatiscloset on 3:08 PM said...

duss ni yg terasa ketinggalan zaman ni.....

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez