Thursday, April 17, 2008

kisah buku lagi..


tak habis2 lagi citer pasal KLIBF'08..hehe.. hari jumaat petang (3 hari terakhir) tu kami ke sana lagi..kali nie dah tau nak beli apa..berjaya dapatkan buku Surat Ungu Untuk Nuha yang Aida recommend tu.. (jumpa ngan penulis jugak :) dan lukis potret/karikatur anak2.. itu saja.. selebihnya submit form cabutan bertuah dan teman hubby beli buku2 lain..

bercakap tentang Surat Ungu Untuk Nuha.. mmg best citer tu..tak habis baca lagi nie.. tupun curi2 baca dlm keta pagi2 sementara nak naik ke opis.. agaknya 2 minggu baru habis kalau mcm tu.. tapi cita tu mmg best..susah nak stop.. especially Muzammil yang nakal betul ngusik Nuha.. so sweet kan..

dah tu..habis cite pasal buku.. :)

sedikit update minggu nie.. 2 hari ke training GE** ..lepas nie 5 hari di Perak sbb start program jurulatih P*** tu.. dan ahad pulak bertolak ke Langkawi sebagai auditor ..audit bermula isnin..tapi saja ambil flight ahad utk shopping skit dgn ofismate.. dah lama tak ke langkawi nie.. anak kecik lagi susah nak shopping pinggan mangkuk..bahaya.. lagipun berat nak bawak.. nie dah alang2 terbang senang skit nak bwk balik...tak plan lagi nak beli apa..tgk la nnt..

lepas ke Langkawi akan terus ke A.Setaq..dan seterusnya Audit berakhir di Penang.. Penang pun destinasi kegemaran gak sbb sng nak shopping DVD Korea.. oppps..!!

uish byk nya aku outstation bulan nie.. takpe lepas nie tak ada dah kot... cuma semangat skit kali nie sbb ada geng nak tido hotel..kalau tak sorang2 je mmg tak best la kan.. aku nie nak audit ke nak bercuti nie? ish ish ish...kira 2 dalam 1 la.. ;)

5 comments on "kisah buku lagi.."

::zuraimah:: on 1:19 PM said...

eh..nieta dah wat audit ke skrg ni? tukar kerja ek...wowwi..bestnye jenjalan

huhu lamanye x baca novel..bile la nak start balik ni...

Hany FF on 1:55 PM said...

kak nita...pi penang ni kalau nak shopping dvd/vcd bgtau leh tak. kot nak kirim, kalau nak pun sket je..tak banyak (kot kak nita risau lak!)

puterikiut on 3:01 PM said...

hany : no problem hany..bagi list nya k..

siti: mmg dah start audit since last year..:)bukan tukar keje.. cuma extra task..

ieka on 5:58 PM said...

hehe kak nita pun beli SUUN? terer betul aida promote kan..eheheh

aida on 4:00 PM said...

ieka, mmg terror aku promote.. tak sangka kak nieta pun termakan hasutan aku gi beli buku SUUN :>

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez