Tuesday, May 2, 2006

gaji dan bonus bulan nie..


bila ingat2 psl bonus thn nie.. nampaknya belum bersentuh... termasuk lah gaji 26 hb hari tu... masih belum bersentuh jugak... hehehe (macam best je) padahal kad ATM aku buat hal.. nak keluar duit tak boleh.. nak pergi bank buat kad baru tak larat la pulak.. nak jalan kaki mmg aku tak larat/mampu.. bayangkan la nak jalan naik tangga umah tu pun termenggah2... kalau nak gi kantin tu kena berehat dulu..kalau tak rasa nak pitam.. apatah laginak jalan kaki lintas jalan gi bank... kang campo dengan cuaca panas terik tu lain pulak jadi nya...

ingat bonus kali nie.. selain nak bayar hutang kad kredit.. nak bagi kat mak ayah skit.. ngan kakak2 ku.. saja nak bagi merasa duit bonus ku.. selama nie aku bagi kat anak2 sedare je.. kali nie ape salahnye bagi kat kakak2 ku yang sungguh banyak berjasa.. walaupun skit sekurang2 nya tanda ingatan..betul tak? semoga thn dpn dapat lagi byk.. leh belanja lagi ramai org.. insyaAllah.. :).. nak bayar road tax keter + insurance.. pastu nak simpan skit... kali nie nak disiplin kan diri tanak shopping.. (dah 2 bln tak kuar shopping sbb tak sihat.. cuti pun dok umah je).. nanti nak kena simpan budget utk shopping barang baby baru lak.. lambat lagi kot.. eee tak sabarnye nak shopping baju2 comel.. :)

3 comments on "gaji dan bonus bulan nie.."

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it »

Anonymous said...

best regards, nice info audio car dvd http www.healthydirections.co.uk eczema emergency call centers uk Financial advisor swindon Uk milf videos

Anonymous said...

This is very interesting site... film editing schools

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez