Saturday, August 4, 2012

Shopping jln tar...


X sempat nak snap gambar sbb terlalu bz betrbut2 jln di tgh pns tu...sbnrnya bkn beriya nak ke jln tar tu..tp mmg nk kena pegi sbb janji dgn tailor nk jumpa kat area situ nk bg kain ry...hehe org dah siap bj raya mama plk br nk hantar ye...ye la sbl ni kan pregnant mn boleh nak expect ukuran berubah ke tak..dibuatnya lemak2 masa pregnant tu tak kecut2 mcm mn kan..syukur Alhamdulilah berat maintain cuma kat perut je ada lemak yg degil skit nak hilang...

Ok sambung cite psl jln tar.. Shopping waktu tgh hr sgt la tak best... Panas dan dahaga... Nk tgk apa pun takde mood sbb pns.. Kalau sesiapa yg ada peluang pergi mlm lps terawikh tu better la pegi mlm...sejuk dan x dahaga... Mlm pun tutup lmbt...pukul 2 pun bkk lg...

Jadi hasilnya hrtu mama beli tudung utk anak2...brooch, tu je... Bj anak2 mama dah beli kat jusco...tak sabar nk tgk kanak2 tu berkebaya nyonya thn ni..tema kami insyaAllah kuning thn ni..uols pulak mcm mana?

Om itu saja update jln tar... Minggu dpn kena pegi lagi nak amik Baju raya...rasanya mcm nak singgah Ariani... Hrtu pegi tgk2 je mata dah tetpikat kat chiffon selendang ct tgh offer...maniknya sgt cantik...mmg begemerlapan...adui dui dui....

2 comments on "Shopping jln tar..."

Smiley on 12:37 PM said...

x penah lagi beli ariani sbb mahal...

puterikiut on 2:47 PM said...

farra...sekali sekala...hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez