Monday, December 10, 2007

team building lagi..


khamis nie berpisah lagi la dengan family nampaknya.. sbb nya kena pegi team building kat melaka... huhuhu mesti sadis nnt.. nak buat mcm mana kan.. tuntutan kerja.. 3 hari je.. hopefully alesya ok je.. sbb selama nie kalau nak tido malam dia mmg kena peluk mama dulu.. dia manja skit compared to kakak ok je.. sbb dia rapat ngan papa.. kali ni mmg kena tinggalkan baju yang dah dipakai utk alesya peluk.. sbb dulu masa pegi workshop kat penang.. dia merajuk sampai taknak makan,.. taknak minum susu.. main pun taknak.. termenung je..

hopefully semuanya ok..

1 comments on "team building lagi.."

Farra on 10:53 PM said...

sedihnya!
sy baru balik dr melaka 4D3N
memula dilema sgt nk kene bawak baby ke tak
last2 bawa gak semua sebab tak sanggup biar mawaddah tak dpt nyusu badan 3 mlm :D
alhamdulillah

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez